Wij hanteren voor Nederland de volgende verzendkosten:

Briefpost tot 50gr: € 2,25

Briefpost tot 100gr: € 3,40

Brievenbuspakket tot 1kg: € 4,50

Pakketpost tot 10kg: € 6,95

Pakketpost vanaf 10kg: € 15,00

De verzendkosten worden automatisch berekend bij iedere bestelling op basis van het gewicht. Het kan voorkomen dat er een foute berekening wordt gemaakt. Bij bestellingen boven een bedrag van € 75,00 is de verzending gratis.

Wij hanteren voor België de volgende verzendkosten:

Pakketpost tot 10kg: € 9,00

Pakketpost vanaf 10kg: € 12,50

De verzendkosten worden automatisch berekend bij iedere bestelling op basis van het gewicht. Het kan voorkomen dat er een foute berekening wordt gemaakt. Bij bestellingen boven een bedrag van € 100,00 is de verzending gratis.

Wij verzenden je pakket via PostNL / MyParcel van maandag t/m donderdag. Alleen met pakketpost en een brievenbuspakket is het mogelijk je bestelling te volgen met Track & Trace.

Wij verzenden je bestelling binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling, mits de artikelen op voorraad zijn, anders wordt dit vermeld op de HOME-pagina en op social media (Facebook en Instagram). Eventuele uitzonderingen kunnen o.a. zijn vakantieperiodes en persoonlijke omstandigheden.

Afhalen in Grave is ook mogelijk. Hiervoor kun je een afspraak maken per e-mail.

Bericht 22-03-2021:

Op het moment verzenden we weer van maandag t/m vrijdag, over het algemeen de volgende werkdag en in ieder geval binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling.

Besteld op maandag, verzonden op dinsdag / besteld op dinsdag, verzonden op woensdag / besteld op woensdag, verzonden op donderdag / besteld op donderdag, verzonden op vrijdag / besteld op vrijdag t/m zondag, verzonden op maandag.

Like & Share

  

 

© 2015 - 2021 Bloemhuisje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel